OM Oss

 Vi hjälper er att göra era idéer och drömmar till verklighet  Boka ett förutsättningslös möte.

Om TC Bygg AB

En byggfirma nära Falköping

På Thomas Claesson Bygg AB innehar en stark kompetens och lång erfarenhet i byggbranschen och utför bygg- och snickeriarbeten i bland annat Falköping, Ulricehamn, Skövde och Mullsjö.

I över 30 år har vi jobbat med att göra kunder nöjda och idag är vi 30 anställda på vår byggfirma med stor kompetens inom byggbranschen. Vare sig det är utbyggnad eller renovering av exempelvis hus, kök eller badrum så har vi som mål att göra kunden nöjd för att vilja anlita oss igen i framtiden.

Ett tryggt val när du anlitar oss

Att anlita oss är därför ett tryggt val, vi har funnits länge och vet vad vi kan. Men för oss handlar bra service också om den personliga kontakten.

För oss är en god kundrelation A och O. Vi vet att det krävs ett gott samarbete och ett stort förtroende mellan alla inblandade när man ska bygga välfungerande byggnader.

Om TC Bygg AB

Nära service och dialog under hela projektet

Vi erbjuder dig nära service och vi är måna om en dialog med dig som kund genom hela projektet. På TC Bygg är det Thomas Claesson som står för den tryggheten. Basen ligger i Bredene utanför Åsarp, mellan Falköping och Ulricehamn.

Vårt mål är alltid detsamma – en nöjd kund som vill anlita oss igen.

Thomas Claesson Bygg AB